Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Zuiderse bloemkoolcouscous met Brugge Apero Rode Kruiden
Level
4 pers.
40 min
1 bloemkool, schoongemaakt en in roosjes verdeeld
50 g zongedroogde tomaten
2 el olijfolie
1 el balsamicoazijn
1 tl scherpe mosterd
1 el water
50 g pijnboompitten
200 g kerstomaten
½ bos basilicum
150 g Brugge Apero Rode Kruiden (kubussen)
handvol rucola
6 sneden prosciutto
Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Mix in de blender tot couscous en schep in een mengkom.
Mix zongedroogde tomaten, olijfolie, balsamicoazijn, mosterd en water samen tot een dikke dressing. Meng door de couscous.
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
Halveer de kerstomaten en hak de basilicum fijn.
Meng pijnboompitten, Brugge Apero Rode Kruiden, kerstomaten en basilicum door de couscous en verdeel over 4 borden.
Garneer met de rucola en prosciutto.
Klaar is kaas!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Voorgerecht
Filodeeghapje met Brugge Rodenbach
4 pers.
Voorgerecht
Salade van lentegroentjes en Brugge Jong
45 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Visfilet met Brugge Jong en Brugge Oud
4 pers.
Voorgerecht
Groentetaart met Brugge Abdij Prior
35 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Vurig & Zoet: Croque BBQ Kip met Brugge Jong
15 min
2 pers.
Dessert
Appelpizza met Brugge d'Or
60 min
6 pers.
Hoofdgerecht
Gehaktbrood met champignons en Brugge Jong
240 min
4 pers.
Dessert
Amandeltaart met Brugge Jong
60 min
4 pers.
Lunch
Quesadilla met kip en Brugge Jong
30 min
2 pers.
Hoofdgerecht
Mexicaanse lasagne met Brugge Jong
60 min
4 pers.
Voorgerecht
Palmiers van Brugge Jong en gerookte zalm
15 min
3 pers.
Hoofdgerecht
Stamppot met savooikool en Brugge jong kaas
30 min
6 pers.
Lunch
Bagel met gerookte zalm en Brugge Jong
20 min
1 pers.
Lunch
Taco met guacamole en Brugge Jong
20 min
1 pers.
Voorgerecht
Soep van geroosterde bloemkool met Brugge Jong
40 min
4 pers.
Lunch
Voorjaarsboterham met radijs, tuinkruiden & Brugge Jong
20 min
1 pers.
Hoofdgerecht
Strata met venkel en Brugge Jong
50 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Fajita burrito met Brugge Jong
25 min
4 pers.
Lunch
Bagel met Brugge Jong en rivierkreeftjes
20 min
1 pers.